Prajitura cu mere

de AndreeaMaria in Prajituri, 19 Dec 2010 | 11199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 mere rosii (de marime medie)
  • 3 oua
  • 200 g de zahar
  • 200 ml apa (calda)
  • 200 ml ulei
  • 300 gr faina
  • 1 pliculet de praf de copt
  • un praf de sare

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere:

Albusurile se bat spuma,dupa care se adauga zaharul si un praf de sare.

Adaugati treptat apa,uleiul,galbenusurile si praful de copt amestecat bine cu faina.

Puneti in tava jumatate din aceasta compozitie si o bagati la cuptor ~15 minute la foc mediu.

Intre timp,merele le curatati de coaja si le dati pe razatoarea mare.Adaugati 3 linguri de zahar si jumatate de lingurita de scortisoara.Amestecati bine.

Scoateti tava de la cuptor,adaugati merele rase si turnati compozitia ramasa.

Bagati la cuptor pentru ~30 minute,la foc mic.

TIPS-URI

1

Blatul este foarte pufos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu mere si biscuiti